Pressrelease ute för ”Diabeteshandboken – det är ju bara en spruta”

För tillfället befinner jag mig i skrivarkoma på Fårö tillsammans med ett fantastiskt gäng författare. Det är långa skrivpass (korrekturläsning för min del), strategimöten och gapskratt på kvällarna i samlingsrummet. Det är regn, rusk och god mat. Framför allt är det livet inom mig. Framför allt det. Idag var jag även med på bloggen ”Läs och Lyssna” där jag pratar om författarveckan. Ni hittar det här.

Idag, under frukosten, skickade jag och min förläggare ut en pressrelease för ”Diabeteshandboken”. Det börjar närma sig releasedatum och det är dags att skapa lite buzz runt boken så den får den uppmärksamhet som den förtjänar. Eller rättare sagt, så att alla som lever med typ 1 diabetes får uppmärksamhet. De förtjänar de.

Även fast jag nu läst boken minst 17 gånger blir jag fortfarande lika berörd när jag läser de medverkandes berättelser. Jag blir fortfarande lika arg (jag menar ARG), lika ledsen, lika frustrerad och lika glad. Men väldigt mycket ARG. Så här kan deras vardag inte fortsätta att se ut.

Så då blev jag ännu gladare av intresserade intressanta media-personer hör av sig när pressreleasen varit ute i två minuter. Vägen är naturligtvis fortfarande snårig och lång för att få komma till tals men det rör på sig.

Om allt går enligt plan kommer boken mot slutet av september. Håll tummarna för det!

diabetes-typ-1---handbok-for-nyborjare-det-ar-ju-bara-en-spruta

Lämna en kommentar

Under Diabeteshandbok, Marknadsföring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.