Eva Ludvigsen

Eva Ludvigsen (f. 1974) är född i Hudiksvall och uppvuxen i Uppsala. Hennes far kom från Danmark och hennes mor från Härjedalen. När hon var nitton flyttade hon till Köpenhamn för sin universitetsutbildning. Hon återvände till Uppsala för att doktorera med diabetes som forskningsområde. Efter många år i Köpenhamn är hon nu bosatt i Vänge tillsammans med man och tre barn. Idag arbetar hon på marknadsavdelningen på ett företag inom Life Science i Uppsala med säljansvar för Norden.

Lova (Frank förlag) är hennes debutroman. Till 2016 ska boken även ges ut i Norge, Finland och (eventuellt) även Danmark via Harper Collins. Romanen Här och nu kommer ut på Idus förlag, våren 2014. Eva var även med på ett novellprojekt som resulterade i antologin ”Älskanoveller – 26 nyanser av Sverige, som kommer ut på Ordberoende förlag maj 2014. Uppföljningen hette ”Älskanoveller – 30 nyanser av kärlek”, och utkom maj 2015. Det var samma år som ungvuxenromanen ”Var det inte värre än så här?” kom ut på Idus förlag och ”Sonfjällsdeckarna – flaskpostmysteriet”, en kapitelbok i fem delar (Visto förlag).

Den förra bloggen, Kusiin Vitamin, finner ni här. Under 2013 var Eva också en av fem debutanter som bloggade på den populära Debutantbloggen om sin väg till publicering och hur ska det gick med manus två.

SignNärbild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.