Jag ska bara…

Ni minns mitt förra inlägg om att lägga romanskrivandet på is och istället fatta ett stort grepp om en novell jag länge velat skriva. Läs det här.

Well… Det kommer att komma en momsredovisning i vägen. Och sedan en deklaration. Och så lite annat smått och gott som man måste sköta.

Men sedan!! Då minsann och jäsingen blir det novellskrivande för hela slanten. Bara jag håller dead line!

Trevlig helg i snöovädret!

4 kommentarer

Under Manus 11, Noveller, Snack för en snack

4 svar till “Jag ska bara…

  1. Det där känns bekant på något sätt… Jag har inte lagt romanskrivandet på hyllan men jag har ett manus som bara väntar på att jag blir klar med kvittoskörden.

    • Eller hur? Alltid är det något annat som pockar på uppmärksamheten. När jag studerade var alltid studentrummet fläckfritt och tvätten struken och vikt lagom till det var dags att tenta….

      • Jag har ett minne från studenttiden. Det var årets kallaste dag i Uppsala när jag bestämde mig för att fönstret behövde tvättas (givetvis var det tentadags). För att inte tvättvattnet skulle frysa till hade jag hårtorken i ena handen och hanterade resten med den andra handen. Vips så tappade jag ut något genom fönstret. Jag sprang såklart ut för att hämta det. Det var ju en bra idé. Minus att jag i hastigheten glömde ta med mig nycklarna. Så där stod jag utelåst klädd i shorts, t-shirt och gummihandskar….

      • Haha! Det måste nog kallas för tenta-karma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.