God fortsättning och dela gärna med er av era delmål inför 2017

I mitt vuxna liv har jag jobbat med delmål. Det gäller både för jobbet och privatliv samt skrivandet. Det känns bra att strukturera upp tankarna och göra målmedvetna planer för hur jag skulle kunna tänka mig att arbeta framöver. Jag skriver ner, funderar, stryker och lägger till. När jag känner mig nöjd (det ska vara nåbara mål, samt lägga till en anings drömmar) skriver jag ut målbilden och sätteer på min anslagstavla. Ibland får jag korrigera mig, ibland når jag slutmål.

I skrivande stund är jag inte klar med mina delmål men har en aning om vad det kommer handla om. Mer tid för skrivande (ja, bra, men hur?), fler timmar med träning (fint, gärna, men kom gärna med konkret tidsplan) osv osv.

Hur ser era delmål ut för 2017? Dela gärna med er så jag kan inspireras innan jag skriver ut mina egna och kan sikta in mig på ett höjdarår tillsammans med er!

bubbel

3 kommentarer

Under Snack för en snack

3 svar till “God fortsättning och dela gärna med er av era delmål inför 2017

  1. Hur har det gått? Min lista finns nu på bloggen, inte så mycket skrivrelaterat dock, förutom punkten som ska prioriteras 🙂

    • Det blev inte direkt en detaljerad lista i år men en rejäl klapp på axeln och fortsätta utvecklas. Jag störtgillar din lista och imponeras av dess längd. Mobilpunkten kan nog bli tuff.. lycka till!!

  2. Ping: Jag är på mitt bästa ställe i livet | Eva Ludvigsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.