Minns ni min ”jag-skulle-ju-men-livet-kom-mitt-i-allt”-lista från i sommar?

Efter sommaren var jag ju lite deppig över allt jag hade lovat mig själv att göra men sedan aldrig gjorde det. Om ni inte minns mina tankar så läs här.

Det handlar, som så många gånger, om att ta hand om sig själv och värdera det stora, och det fruktansvärt svårt, att leva här och nu. Är man författare till boken ”Här och nu” så borde man sannerligen vara bättre på det..

Jag vill bara göra en liten uppdatering av månaden som gått. Det är säkert många av er där ute som funderar hur det går för mig.

Sedan sommarlovet tog slut har jag faktiskt tagit tag i:

  1. gå 10 000 steg om dagen
  2. Kommit igång på Friskis och Svettis. Allt underlättar när barnen tycker det är kul att vara på lekrummet
  3. Precis kommit hem från min första yoga-lektion. Det har verkligen varit ett mål hos mig länge men det har tagit emot. Nu anmälde jag mig till en nybörjarkurs. Efteråt var jag alldeles groggy så det var närmast farligt att köra bil hem men jag ser fram emot nästa gång.
  4. Tagit tag i mina matvanor, framförallt min fruktansvärda ovana att ständigt jaga skräp i skåpen. Idag är faktiskt första gången sedan tre veckor jag ens öppnar skåpen efter att ha fallit för suget. För mig, som skåpsäter säkert tio gånger per dag är det en stor framgång.
  5. Min skrivtid har betydliga förbättringsåtgärder då jag inte en enda gång har satt mig ner på rumpan och dragit igång redigeringen av Lova 2. Visserligen tar Diabeteshandboken väldigt mycket av tiden men jag mår bra av att skriva så jag måste jobba runt lite saker för att få till min skrivtid igen. Förr kunde jag, så det är inte omöjligt.
  6. Tandtråden! Jag är kung på tandtråd! Fattar inte vad jag gjorde innan jag upptäckte tandtråd och den där brännande sköljet som kommer efteråt. Nu är tanken att investera i en el-tandborste men dit har jag inte kommit än.
  7. Och så har jag tagit mig i kragen och langat ut en förfrågan om städhjälp. Det jag inte hinner får jag betala mig fri från, och sedan inte ha dåligt samvete över det. Så tänker jag nu. Ska bara hitta någon firma som jag gillar också…

Hur går det med era höst-löften?

2 kommentarer

Under Snack för en snack

2 svar till “Minns ni min ”jag-skulle-ju-men-livet-kom-mitt-i-allt”-lista från i sommar?

  1. Hurra, guu så duktig du är Eva!! Heja heja.
    Kram Rosita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.