Författarframträdande i Linsell och Vemdalen blev en succé

Jag hann bara vara cirka en vecka uppe i Härjedalen. Det var helt klart för lite. Jag och barnen hade behövt minst en vecka till. Vi hann ju bara fiska ett par gånger, dricka elvakaffe en gång, sjunga på verandan med kusinen en gång. Däremot hann jag med två signeringar. Det var väldigt roligt. Och så kom tidningarna. Det är ju också roligt.

Läs den jättefina artikeln om Linsell marknad här.

Och när du ändå håller på kan du läsa om Sonfjällsdeckarnas mamma här.

Hela bokmässan i Linsell började med att jag och Micael Lindberg signerade vid Linsell Livs förra sommaren (läs om det här). Det var så otroligt roligt och alla böckerna tog slut så vi bestämde oss för att göra det större och bättre nästa gång. Micael tog tag i saken medan jag höll på med annat (typ bytte jobb…). Han fick ihop sju andra författare däribland succéförfattaren Elin Olofsson, aktuell med Gånglåt.

ElinOlofssonElin Olofsson, Micael Lindberg och Mats Edblad

Varje författare hade en kvart själv på scenen och sedan arrangerade vi lite frågestund till varandra. Jag började hela kalaset. Hade tänkt ut så där cirka vad jag skulle säga. Därtill hade jag en timer med tiden på så jag inte skulle dra över. Efter tre minuter (TRE!!) var jag klar och kallade upp nästa talare. Mina femton minuter av kändisskap och jag kapade dem själv! Vet inte vad som hände.

Det var ungefär 150-200 i publiken. Det svängde lite i väderhumöret men mestadels av tiden var det uppehåll. Just när Elin skulle prata öste det ned så mycket att det inte hördes något men cool som hon är höll hon tyst och väntade ut det värsta. Det gick bra det med.

Publik

Under hela dagen stod vi troget vid vårt bord för signering. Det var ett antal böcker som bytte ägare och det är ju alltid alltid otroligt roligt. Lika roligt som det är att träffa andra författare och prata om dem och deras nya projekt. Jag gillar verkligen det här med signeringar och det är så trist att jag inte hinner med fler. Sonfjällsdeckarna – Min osynlige kompis har ju knappt fått träffa sin publik och det är inte schysst mot Elsa, Svea och Oscar. För att inte tala om morfar, mamma Jeanette och fäbodvallarna. Typ.

Signering Linsell

Men roligast av allt, under hela boksommaren, törs jag nog säga, är att MAT-TINA (ni vet, Tina Nordström) köpte två böcker av mig till sin dotter. Två stycken Sonfjällsdeckare. Det var inte jag som kände igen henne utan min mor men jag klarade ändå inte av att fråga om jag fick ta en bild på henne och böckerna. Så jag fick ta en i efterhand och så får ni helt enkelt tro på mitt ord.

Mattina

2 kommentarer

Under Böcker och författare, Marknadsföring, Sonfjällsdeckarna

2 svar till “Författarframträdande i Linsell och Vemdalen blev en succé

  1. Ping: Dags för författarfestival i Linsell. Välkomna! | Eva Ludvigsen

  2. Ping: Författarfestival i Linsell i juli | Eva Ludvigsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.