Stort tack till mina läsare och sponsorer

Just nu sitter jag med benen uppe i soffan och ett glas bubbel bredvid mig. Och så datorn i knäet. Precis som det ska vara.

Fötterna värker efter timmar på högklackat men hjärtat är varmt. För min universitetsbok ”Var det inte värre än så här?” fick äntligen släppas ut på grönbete. Akademibokhandeln bjöd in till fest och jag klädde upp mig till tänderna.

Eva

I bilens stora baklucka hade jag packat med mig alla mina titlar (det börjar bli ett par stycken nu..) samt goodie bagsen.

Goodie

Jag är så otroligt glad över alla som ville vara med och bidraga till min goodie bag så mina läsare inte bara fick med sig min eminenta bok hem utan även andra saker. En presentpåse av överraskningar helt enkelt. Nu vill jag gärna ta tillfälle och tacka mina sponsorer för deras donationer.

Ariton Förlag

Akademibokhandeln

Anne-Lie Högberg – författare

Cederquist

Ida Axelsson – författare

Mercodia AB

Uppsala kommun

Uppsala universitet

Svenska kyrkan

Och så godis på det… Ni må tro att köparna blev glatt överraskade när jag slängde fram en tung påse när jag signerat en bok åt dem. En blev så glad att hon köpte tre böcker till. 🙂

Sponsor

 

Mina fina läsare kom med presenter, blommor och choklad. Akademibokhandeln hade ordnat så fint med de rätta färgerna och jag fick prata prata prata om böcker i flera timmar. Men tror ni att jag kom ihåg att ta bilder på eventet? Men nej, kära ni. Men nej. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att komma ihåg. Ni får helt enkelt tro på mitt ord att mina fötter är svullna, blommorna färgglada och klänningen ligger i tvätten. Lite så.

Och imorgon blir det Vänge-dagen. Där hänger jag i solen tillsammans med alla ortsbor och kränger mina fina böcker. En bra helg det här!

var-det-inte-varre-an-sa-har

2 kommentarer

Under F & C - en ungvuxenroman, Marknadsföring

2 svar till “Stort tack till mina läsare och sponsorer

  1. Härligt! Grattis till en lyckad release 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.