Författarframträdande i Tungelsta

Vad man inte får se när man är ute och framträder lite här och lite. Jag kan ärligen säga att jag nog inte skulle ha lagt Tungelsta till en plats som jag har besökt om det inte var så att jag var inbjuden dit.

Och med tanke på de mängder köer E4:an tyckte var roligt att visa upp för mig så tror jag att jag är rätt svårlockad tillbaka. Och dessutom tyckte min GPS – min livlina i bilen – att det räckte med körväg och visade mig i mål i Haninge. Det var ju helt fel och stackars Jenny Jacobsson som fick dirigera mig genom mörka cykelvägar och över broar för att jag överhuvudtaget skulle gå i mål.

Men fram kom jag. Tillsammans med elva andra författare skulle vi prata om vår skrivprocess inför publik. Fullsatt lokal, det vill jag gärna säga. Och jag åt en kanongod Nutellabulle. Bara en sådan sak. Så det kan kanske tänkas att jag hittar fram till Tungelsta igen.

Jag sade det på framträdandet och jag säger det igen. Det är så vansinnigt roligt att träffa författare och höra hur de ser på skrivandet och livet däromkring. Så fantastiskt roligt. När det var min tur var jag slut i huvudet, hes i rösten och svamlig i framträdandet. Med andra ord, precis som vanligt.

Här kommer lite bilder från gårdagen.

SamladHela gänget samlade Evalångtpress Pressen RoseEvaFridaAnitaStenEmmaEbbafikaEva2Men jag måste verkligen börja tänka på vad jag sätter på mig inför sådana här kvällar. Alltid vettigt att se sig själv på bild. Fast helst innan framträdandet…

 

Lämna en kommentar

Under Böcker och författare, Här och Nu, Lova, Marknadsföring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.