Tack för trevlig bokrelease, Camilla Davidsson

Igår svassade jag i mig klänningen och skinnjackan för att dra till den Kungliga Hufvudstaden. I väskan låg en flaska bubbel samt utskriven karta till stället vi skulle vara på. Säga mycket kan man om mitt lokalsinne men de många bokreleasen gör ju att jag kommer runt mig i världen. Visserligen kanske inte den snabbaste och enklaste vägen men jag kommer fram!

Igår var det Camilla Davidsson och hennes ”Under Vintergatans alla stjärnor”. En bok som utspelar sig på Pilgrimsleden och de tankar man hamnar i där. 80 mil vandring mitt ute i ingenstans, så jag förstår att man liksom bara har tankarna kvar att roa sig med.

Naturligtvis var det ett trevligt evenemang. Det är underbart att träffa alla skrivarkollegor och umgås där mitt i inspirationen och motivationen. Naturligtvis tog jag aldrig fram kameran men har snott lite bilder helt hejdlöst på Facebook. Nu kan det ju se ut som om jag inte ens var där eftersom jag inte fastnat på en enda bild (eller så tog de helt sonika bort mig. Jag vet några blev lite irriterade på mina utspel..)

10561589_10204001904341529_8280026740183894757_nGården

Omslag

Lämna en kommentar

Under Böcker och författare, Marknadsföring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.