Sommarlovet är slut och byxorna åkte på imorse

Igår tog jag två stolta förväntansfulla barn till skolan. En sände jag iväg till ny klass i ettan, en fick börja i förskoleklass. Det yngsta barnet fick börja på ny avdelning, storbarnsavdelningen, på dagis. Stolt som en tupp var han när han insåg att det betydde ”åka stooora rutschbanan” hela dagen.

Själv drog jag på jobbet för en kopp kaffe i lugn och ro. Det kan behövas efter vårt kuskande på vägarna i nästan tio veckor. En kopp kaffe och Radio Uppland så var den måndagen räddad.

I och med skolstart verkade även vädret inse faktum och levererade regn, regn och åter regn. Fast jag tänkte kjol och linne samt sandaler.

Idag har jag tänkt om. Byxor och gympaskor för första gången denna sommar. Känns lite märkligt faktiskt. Fast jag tror inte jag kommer frysa när jag står på ridningen med Lilleman ikväll. Fast jag blir nog blöt för, som sagt, regn regn regn.

I lördags var jag på bejublad signering i Söders Bok och Pappershandel i Bålsta. Det var extra trevligt då jag stod tillsammans med Bålstabon Anne-Lie Högberg. Och som vi sålde böcker. Faktum är att, förutom under själva releasefesten, så sålde jag rekord på antal böcker på en signering. Jag var i det närmaste hög när jag körde hem från Bålsta. Tack Anne-Lie för att du bjöd in mig till evenemanget!

SödersBok

Nu kickar vi igång den här hösten på allvar. Mycket roligt är inplanerat och jag ser fram emot det absolut mesta. Hänger ni med?

2 kommentarer

Under Här och Nu, Marknadsföring, Snack för en snack

2 svar till “Sommarlovet är slut och byxorna åkte på imorse

  1. Men du! Efter sommaren är ju nu, då skulle du berätta ALLT om att skriva noveller till veckotidningar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.