Jag har hittat parken!

En väldigt stor fördel med att vara barnfri för en vecka är de spontana ”ska vi luncha” dejterna. Inget med ringa hem och dubbelkolla, inget med dåligt samvete av typen ”jag borde åka hem och byta av Mr Underbar.” Inget sådant tjafs. Bara högljutt ”ja!!” och sedan hänga kvar alldeles för länge. Men så trevligt.

BålstaÅsa Bonelli, Jenny Jacobsson, Anne-Lie Höglund, jag och kossan Rosa

I fredags blev det lunch i Bålsta med pinglorna. Jag skulle egentligen åkt hem senast, absolut senast, klockan 15. Det hade jag strängt sagt till mig själv. Anledningen var att hinna skriva innan tjejfesten på kvällen.

Jag kom hem ungefär samtidigt som mina gäster. Men trevligt hade jag. På bägge sociala events. Så det var klart värt.

Idag var jag på stan. Träffade en otroligt trevlig och energifull författaraspirant. En människa av det där slaget som man blir glad av, och inspirerad. Och tvungen att tänka i nya banor för hon ifrågasätter, frågar och kommer med förslag. Som dissekerar och diskuterar texter, karaktärer och handlingar.

OMG! Me like!

Sedan gick vi runt ett slag i ett sommartomt Uppsala. Jag var lite på jakt efter en hemlig park. En sådan där offentlig som ingen vet om. Lite Notting Hill och ”opsadaisy” ni vet.

OCH VI HITTADE EN!!! Den var så fin, så ombonad, och så hemlig. Utan min målmedvetne kollega så hade jag aldrig vågat mig in men hon tog mig hampen och stretade vidare. Fick mig att ta upp kameran och fyra av ett gäng bilder för minnets skull.

Det var hon placerade mina huvudkaraktärer under en magnifik hängbjörk. Målade upp kapitlet för mig så jag nästan trodde hon tagit över mitt huvud.

Det är därför jag sitter just nu med en skål chokladpraliner framför mig och datorn i knäet och tänker landa just det kapitlet från en av Uppsalas hemliga trädgårdar.

Vi ses under hängbjörken!

Lämna en kommentar

Under Marknadsföring, Snack för en snack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.