Här bor en skrivande person

Mer behöver jag nog inte säga. Ska vi kalla det tidskapande i vardagen? Diskbråck i familjen? Tid över till allt annat roligt?

Eller helt enkelt grannskapets skräck?

Vilket fall som helst, låt mig presentera:

Min trädgård!

bild 1

bild 2

bild 3

10 kommentarer

Under Snack för en snack, Tidskapning i vardagen

10 svar till “Här bor en skrivande person

 1. Ha ha, tack! Har en liknande. För att inte tala om hur det kan se ut inomhus. Någon (som inte skriver) skulle brodera bonader eller sälja skyltar med ”Här bor en skrivande person” att sätta på dörren.

 2. Var försiktig – nu riskerar du att bli översköljd med foton på ännu värre trädgårdar när folk försöker bräcka dig! Jag skulle t.ex. LÄTT kunna slå dina mesiga skräckbilder, men å ena sidan har jag mycket mer tomtyta att missköta (avstyckad bondgård – tänk manshöga nässeldungar osv) och dessutom måste man tänka på känsliga webbsidesbesökare… På det hela taget är det där saker man få ta – det gäller ju faktiskt att prioritera det viktigaste! Jag skulle inte vilja ligga på min dödsbädd och ångra att jag rensade ogräs för att trädgården skulle se bra ut i grannarnas ögon – istället för att ägna mig åt det som får mig själv att frodas!

  • Se, det tänkte jag inte alls på. Att bli översköljd av ”jag kan minsann värre.”. Bring it on, tänker jag bara och funderar genast på att låta trädgården vila i sin linda ett år till. Eller två. Altl för att vinna i tävlingen… 🙂

 3. Tack för den bilden! I min närmsta omgivning finns väldigt många som INTE skriver så jag behövde få lite perspektiv och stöttning i mitt eget kaos:)

 4. Hehehe!
  Tur att jag inte längre har nån trädgård 😉
  Ingrid

  • Ibland tänker jag också sådana där tankar och inser att jag bara dagdrömmer. Ingen trädgård… Mmmm…. För övrigt så studsar jag till hela tiden när jag ser ditt namn eftersom min huvudperson i ”Här och nu” heter Ingrid. Jag hinner, pinsamt nog, tänka att ”nämen, har Ingrid skrivit till mig..”. Men jag är glad att du också är här inne och kommenterar… 🙂 Har för övrigt börjat med din bok. 🙂

 5. För sjutton, Eva, skärp dig! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.