Signering på Akademibokhandeln, Gränby, bokad

Nej, boken har inte gått iväg till tryckeriet än. Men det betyder ju verkligen inte att jag kan vila på min hane. Eller någon annans hane för det (vad är det för ett uttryck egentligen? Vila på en hane? Hanne?)

Vi simmar bort från ämnet.

Jag hörde av mig till Akademibokhandeln här i Gränby, Uppsala. Sade vem jag var och att jag har en bok på gång. Ville de ha ett gästspel av mig?

Svaret var, och jag citerar: ”Du är jättevälkommen!”

Just det. JÄTTE!

Så nu ska jag bara bestämma vilken helg som kan vara den bästa. 24 maj eller 28 juni. Antingen just innan skolavslutningen och massor av människor är på Gränby för att handla avslutningskläder och mat (och sprit) eller 28 juni då alla lämnat staden och dessutom redan bestämt vad de ska läsa på stranden.

Några förslag?

14 kommentarer

Under Här och Nu, Marknadsföring

14 svar till “Signering på Akademibokhandeln, Gränby, bokad

  1. jag röstar för 24 maj 🙂

  2. Dessutom har jag för mig att Mors Dag ligger där i faggorna i slutet av maj? Din bok borde väl vara den perfekta presenten? (utan att vara sexistisk, men det är långt till fars dag:)

    • Smart! Förra gången jag stod på Akademibokhandeln insåg jag redan efter en kvart att det var inte kvinnorna jag skulle få ögonkontakt med utan männen. Sådana som släntrade runt utan en aning om vad de skulle köpa till sin kvinna i namnsdag/födelsedag/åkerpågolfpresent. Detta är med andra ord ett gyllene tillfälle. Ska skriva en skylt om det och ha på bordet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.