Testläsarna har gett sina synpunkter på ”Här och nu”.

Häromdagen hade jag ett par testläsare på middag. Smörjde dem först med middag och vin. Toppade med glass och sedan godis.

Ja, jag var nervös. Att lämna ifrån sig Här och nu till ett par testläsare känns alltid som Bambi på hal is. Tänk om de somnade på första sidan, tänk om de hatade Nate, tänk om de inte fattade historien?

Ni fattar…

Jag hade inte behövt oroa mig….

Kommentarer från testläsarna:

”Herregud Eva!!!! Vilken bok, älskar hur du skriver!! Gick inte att sluta, du fick mig att känna att jag var med i boken”

”Nu har jag läst klart. Vilken bok… Jag har läst utan att andats, skrattat och fällt en hel del tårar! Den var helt UNDERBAR! Jag blev som i trans. Gud vad du är duktig på att skriva! Det känns som om jag varit med Ingrid & Nate hela tiden. Vinet är slut och jag med – puh! Det är utmattande att vara så känslomässig en fredagkväll. Tack Eva för en makalös upplevelse!”

”Helt allvarligt!!! Jag är helt förstörd, tårarna bara sprutar Säg för guds skull att den slutar lyckligt, annars klarar jag inte av att fortsätta läsa. Hur ska jag kunna somna nu?????”

”Nu är jag klar med boken!! Länge sedan jag läste en sådan känslosam bok. Tar till mig en undermening, att försöka leva mer här och nu! Den berörde mig verkligen.”

Lämna en kommentar

Under Här och Nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.