Vilken anstormning!

Jag fick ord som ”modigaste inlägget ever”, ”jag ska vara först att läsa din nya bok”, ”du är en stark kvinna.” Osv osv. Massor av kommentarer.

Bara för att jag sade som det var. Berättade hur det också kan gå till. Att allt inte är framgångssagor och en dans på rosor.

För så är det inte i någon som helst bransch. Där finns verkligheten också och den brukar vara rätt hård och kontant. Fast modig vet jag inte… Jag är ju inte direkt känd för att ta risker. Har ju fobi för det mesta. Men okej.. Någon gång vill jag gärna vara modig så då tar jag komplimangen till mig.

Men stort tack till alla er som läst, engagerat er och skrivit ett par ord. Både offentligt på bloggen men även privat över Facebook eller mail. Historierna är många, och inte alla vackra.

Det värmer, stöttar och gläder med era ord. Det gör min tro på att den här skrivvärlden är full av inspirerande människor som, precis som jag, brinner för att skriva. Jag är stolt av att vara en del av alla er.

Vi ses någonstans i minglet! God fortsättning.

 

4 kommentarer

Under Debutantbloggen, Lova, Marknadsföring

4 svar till “Vilken anstormning!

  1. Åh fy fasen! Läste igenom både inlägg och kommentarer. Vill bara säga att det där var ju ruttet. Håller dock på att du kommer att hitta ett nytt förlag och sen blir det mer igen. Det är ju jobbigt förstås att kämpa om från början på nåt vis igen. Men du har ju faktiskt Lova i bakgrunden. Kram.

  2. Hmm.
    Skrev en kommentar på Debutantbloggen som verkar ha försvunnit.
    Oavsett, heja på, Eva!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.