Jag ska bli utgiven via Ordberoende Förlag

Jenny Jacobsson drog igång ett avancerat novellprojekt. ”Vore det inte roligt ifall vi alla skrev något tillsammans och sedan fick vi det publicerat? Tryck på like-knappen nu.” Typ.

Upp med tummen, väntade in temat och sedan var det bara att skriva på. Jenny inte bara initierade det hela, hon fick ett förlag att nappa på idén och gav en utgivningsplan. Temat blev 10/10 och skriva från ett ställe i Sverige. Utöver det var allt fritt. Jag lade naturligtvis min handling till Uppsala.

Enligt konstens alla regler sände jag in mitt bidrag. Det är tur man är van att söka stipendier och anslag för här var det namn i slutet kuvert, fyra utskrivna ex av novell osv osv. Följde man inte det åkte man ut utan pardon.

Häromdagen kom beskedet. Jag var en av de utvalda, tillsammans med Anna KeilerDag ÖhrlundMonic Arvidsson och Ann Hugosson för att bara säga ett fåtal. Några utgivna med böcker, några inte. Än.

Det ska bli så vansinnigt roligt att få vara en del av detta projekt. Att ha releasefest tillsammans med flera. Och kränga ex av boken som kan komma att bli en klassiker.

För ni vill väl inhandla signerade ex av mig? Det är bara att hojta till så sänder jag iväg boken så snart den kommer från tryckeriet.

Trevlig helg!

Lämna en kommentar

Under Böcker och författare, Marknadsföring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.