Får man skryta så här i fotbollstider?

För jag har PRECIS KLARAT MIG GENOM NANOWRIMO!

Inte för att det har betydelse men det blev på halva tiden. Ganska så precis. Inte för att romanen är på något sätt klar. Och eftersom jag är så otroligt uppe i hela historien just nu (det är snart dags för en klassisk cykelolycka a´la Uppsalastuk) så stannar vi ju inte här.

Skulle jag tippa på så är första utkastet klart när ordräknaren stannar runt 80.000 tecken. Och så lite redigering på det.

Då får F och C läsa hela sin historia i ett svep. Då har en termin passerat på Uppsala universitet och våra vänner går på jullov. Kanske lite klokare. Kanske inte lika ensamma, kanske helt enkelt lite mer vuxen.

Sedan ska vi hitta ut till våra läsare också.. Men se det kan bli en helt annan historia. Mer om det en annan gång. Lägg namnet ”Var det inte värre än så här?”

Lite som NanoWrimo, om du frågar mig…

Nu, fotboll!

10 kommentarer

Under F & C - en ungvuxenroman, NanoWrimo

10 svar till “Får man skryta så här i fotbollstider?

 1. Heja heja. Va kul att du körde i mål så snabbt 🙂
  Förra året gjorde jag också det och fortsatte som du planerar också. Eftersom det var flera delar fortsatte jag på nästa del också och gjorde en dubbel, hann skriva 100 000 ord. Något att satsa på 😉

  I år har jag däremot inte ens skrivit 10 000 än 😀

 2. Grattis! Såg det på NaNoWriMo nyss, själv var jag nöjd med att ha kommit upp i 43.000. Så jag räknar också med att ha klippt 50K innan helgen är slut. Nu har jag precis kommit fram till mitt ”bleak moment” i historien, och sitter här och bölar medan jag skriver :-).

  • Såg att du pinnar på riktigt bra. Har alltid varit lite ”nervös” för att du ska hinna ikapp. Vad då? Jag? Vinnarhuvud… Nej då… Men hjälp, kan du gråta till din egen historia. Det är stort! Då måste det helt enkelt vara asabra!

 3. Grattis!!!
  Himla bra jobbat!

 4. Mia

  Du har verkligen haft bra fart på ditt skrivande. Själv är jag inte där än, men förr eller senare… Grattis!

  • Men idag tog det faktiskt stopp… Inser att jag målat in mig i ett hörn och kapitlen (som jag skriver huller om buller) inte är för fem öre logiska. Men eftersom jag är i mål kan jag unna mig en timme där jag tar fram de olikfärgade postitlapparna och börjar rensa upp i träsket. Heja dig, snart är du också i mål!

 5. Härligt att ha fått ner så många ord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.